Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αστέρας Γρεβενών Volley (The End)

 Η μεγαλύτερη φωτοβολίδα που πέρασε ποτέ από τα Γρεβενά;

Η ομάδα volley του Αστέρα Γρεβενών κατάφερε μέσα σε ελάχιστο καιρό από τη δημιουργία της να κερδίσει συμμετοχή μέχρι και στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Όσο γρήγορα δημιουργήθηκε άλλο τόσο γρήγορα διαλύθηκε και σβήστηκε από το χάρτη με την "απορρόφηση-συγχώνευση" από την ιστορική ομάδα του ΓΣ Γρεβενών.

Ξεκίνησε μια χρονιά μόνο με τμήματα κορασίδων και το 2017-18 που κατέβασε για πρώτη φορά γυναικεία ομάδα πήρε πανεύκολα το πρωτάθλημα και την άνοδο από το τοπικό στην "Β' Εθνική" (η μοναδική ομάδα όμως που κατάφερε να την νικήσει ήταν ο ΓΣ Γρεβενών).

Το 2018-19 σάρωσε τα πάντα και στη Β' Εθνική και με αρκετή τύχη πήρε το πρωτάθλημα της Β' ΕΘνικής στην ισοβαθμία με διάφορα μόνο ενός πόντου! (οι ομάδες είχαν ίδιους βαθμούς ίδιες νίκες μεταξύ τους και ίδια σετ διαφορά)

Είχε τη τύχη τα Μπαράζ για άνοδο στην Α2 να γίνουν στην έδρα του, είχε το σωστό πρόγραμμα και με την έδρα μαζί του και μερικές καλές εμφανίσεις κέρδισε οριακά την άνοδο του στην Α2, κάτι εντελώς απίθανο για ομάδα που δεν υπήρχε καν πριν 3-4 χρόνια.

Τελικά όμως δε συμμετείχε ποτέ στην Α2 λόγω οικονομικών προβλημάτων και ενώ όλο τον προηγούμενο καιρό γίνονταν μεγάλες δηλώσεις, η ομάδα οδηγήθηκε ουσιαστικά στη διάλυση.

Απορίας άξιον πως κατάφερε τα 5-6 καταπληκτικά κορίτσια που ανέδειξε να μη νικήσουν κανένα αναπτυξιακό πρωτάθλημα ούτε να πάρουν καν μια πρώτη θέση σε όμιλο! Έμειναν απλά με ένα πρωτάθλημα Τοπικού +ένα πρωτάθλημα Β' Εθνικής και τα κορίτσια αφοσιώθηκαν στο διάβασμα αντί να ασχοληθούν με το Volley ..

2017:

1 σχόλιο:

  1. ทางเข้าเล่น m98bet สล็อต เครดิตฟรี เตรียมความสนุกสนานและความตื่นเต้นให้กับผู้เล่นอย่างมากมายด้วยโปรโมชั่นและการแจกของรางวัลที่หนักหน่วง PG ซึ่งเป็นที่รู้จักในวงการเกมออนไลน์

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!