Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Κεραυνός Aγίου Γεωργίου Γρεβενών (The End)

Ο Κεραυνός σταμάτησε πλέον να υπάρχει! Για πολλά χρονιά ήταν η 2η ομάδα μπάσκετ στα Γρεβενά και έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλά παιδιά να παίξουν μπάσκετ. Κατάφερε όμως και πράγματα που δε τα περίμενε κανείς, μεγαλύτερα πράγματα και από τον Πρωτέα!

Οι τρεις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κεραυνού:

1) Πρωταθλητές του Β' Τοπικού ΕΚΑΣΔΥΜ το 2013 σ ένα δύσκολο πρωτάθλημα πήρε την άνοδο και το πιο σημαντικό, την 1η θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή!


2) Το παιδικό τμήμα του Κεραυνού το 2017, με (μάλλον) τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ σε τέτοια ηλικία στα Γρεβενά ...  Και με τη σωστή βοήθεια από τον προπονητή και την εξαιρετική πεντάδα που είχε ... σήκωσε για πρώτη φορά κύπελλο στις ακαδημίες, βγήκε πρώτος όχι μόνο στην ΕΚΑΣΔΥΜ, αλλά συνέχισε και στη Θεσσαλονίκη όπου διέλυσε και εκεί όλους τους πρωταθλητές της Βόρειας Ελλάδας και με τεράστια ανατροπή στο τελευταίο αγώνα γύρισε το ματς με τους Ικάρους Σερρών και έφυγε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, κάτι που έγινε για πρώτη φορά ever στη πόλη.

Εκεί κατέκτησε την 6η θέση και έθεσε το ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει



3) Η ομάδα Κορασίδων του 2018 κατάφερε να πάρει το πρώτο της Κύπελλο ΕΚΑΣΔΥΜ και κατευθείαν με τη συμμετοχή της στη Θεσσαλονίκη και με μια βασική παίκτρια εκτός, κατάφερε να επιβιώσει και να πάρει τη πρώτη θέση σε τριπλή ισοβαθμία! Πέτυχε και αυτή κάτι ανεπανάληπτο να πάει στη Τελική Φάση Πανελληνίου Κορασίδων όπου πέτυχε και νίκη και τερμάτισε στη 5η θέση της χώρας. Άλλο ένα ρεκόρ που θα κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!