Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Πρόγραμμα 6-7 Απριλίου

Ο Πρωτέας πρέπει να αντιδράσει και να κάνει μια εύκολη εντός έδρας νίκη απέναντι στη τελευταία ομάδα που τον έχει νικήσει (πέρυσι) στην έδρα του σε ένα απίθανο ματς που είχε λήξει 89-91 στη παράταση!!
Αναμένεται να νικήσει και εύκολα τον ΑΟΚ Βέροιας που έχει ελάχιστες ελπίδες για παραμονή πλέον.

και στις υπόλοιπες κατηγορίες έρχεται η ώρα της κρίσης..
Ντέρμπι για όλες τις ομάδες του Κεραυνού !

Οι άνδρες αφού χάσαν μέσα στην έδρα τους πρέπει να ψάξουν ένα διπλό, όπως αυτό της Κυριακής απέναντι στην ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι οριακά πρώτη.
Οι γυναίκες παίζουν με τον Λασσάνη που είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη 1η θέση στο πρωτάθλημα και τα μπαράζ ανόδου σε Α2 εθνική κατηγορία. Έτσι τη Κυριακή θα δείξει κατά πόσο μπορεί να ακολουθήσει σε τέτοια μάχη.
Οι κορασίδες έχουν χάσει μόνο έναν αγώνα όλη τη χρονιά, αλλά όπως φαίνεται αυτός θα τις στερήσει και το πρωτάθλημα. Ο Απόλλων είναι αήττητος και κρατάει και τη διαφορά 19 πόντων από τον πρώτο αγώνα.
Για να δούμε αν θα καταφέρουν να πλησιάσουν τη διαφορά τα κορίτσια του Κεραυνού

Βόλεϊ

Και στο Βόλεϊ η ώρα της κρίσης, ο Αστέρας Γρεβενών πάει μέσα στο Κιλκίς και πρέπει να πάρει βαθμούς για να παίξει την άνοδο την επόμενη εβδομάδα μέσα στα Γρεβενά με Πιερικό. ..
και το Κιλκίς όμως είναι μαζί και θέλει τον αγώνα, πολύ μεγάλο ντέρμπι

Ποδόσφαιρο

Γ' Εθνική ακόμη ένα εκτός έδρας : Αχέρων Καναλακίου - Αεράτα

και το Σάββατο 4.30 στο γήπεδο του Σειρηνίου θα γίνε η πρώτη μεγάλη μάχη για άνοδο μεταξύ Σειρήνας και Πυρσού. Ποιος θα πάρει το πλεονέκτημα; http://top-sport.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!