Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σε πανελλήνια πρώτη μετάδοση αφού οι επιτροπές που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ενημερώνουν το κοινό για τους αγώνες σε κάθε νομό δεν ασχολούνται ποτέ με την προώθηση των αγώνων:

Ποδόσφαιρο:  1ο ΓΕΛ - 2ο ΓΕΛ = 2-3
Η μεγάλη έκπληξη, το μπαμ της χρονιάς! Το 2ο ΓΕΛ άνοιξε το σκορ με πολύ αμφισβητούμενο απευθείας φάουλ που δόθηκε από τον διαιτητή.. Τα παιδιά χάσαν τη ψυχραιμία τους και αντί να αντιδράσουν δέχτηκαν ακόμα δύο θεαματικά γκολ, το σκορ πήγε στο 0-3. Αντέδρασαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο, βάλαν 2 γκολ και χάσαν και  τουλάιστον δυο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στο τέλος, αλλά έμεινε το 2-3.
Απίθανο το πρώτο γκολ με απευθείας φαουλ πολύ κρίμα που δεν υπήρχε κάμερα στο γήπεδο
Μπάσκετ: 1ο ΓΕΛ - 2ο ΓΕΛ = 37-63
Μετά από πολλά χρόνια δε θα είναι το 1ο Λύκειο η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νομό στην επόμενη φάση.  Στάθηκε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα ήταν κοντά στο σκορ, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος, δίκαια το 2ο ΓΕΛ θα συνεχίσει στην επόμενη φάση
Βόλεϊ:  Αγοριών: 2ο ΓΕΛ - ΕΠΑΛ =  0-2 έυκολη νίκη
            Κοριτσιών: 2ο ΓΕΛ - 1ο ΓΕΛ = 1-2 η τρομερή ομάδα του 1ου ΓΕΛ που έφτασε πέρυσι στα 16 καλύτερα σχολεία της χώρας κατάφερε να χάσει το πρώτο σετ ενώ έπαιζε σε όλο των αγώνα με τις βασικές παίκτριες !!! αλλά αντέδρασε και πήρε εύκολα τα επόμενα δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!